Ugnsbakade rödbetor med fänkål och chévreost
Börjar verkligen älska den här maten.
Det ena är godare än de andra.
Av någon anledning gillade jag även chevré-osten idag,
fast jag inte varit speciellt förtjust i det tidigare.
Konstigt.
4 kommentarer:
Ugnsbakade rödbetor med fänkål och chévreost – 2 portioner
500 g rödbetor
1 fänkål
1 msk olivolja
1 tsk torkad timjan
50 g färsk babyspenat
150 g chévreost
Några kvistar färsk timjan
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär rödbetor i lagom stora bitar.
Fördela dem på en ugnsplåt. Dela fänkålen och skär bort roten.
Spara blasten som dekoration. Skär i klyftor och lägg på samma plåt som rödbetorna.
Häll olivolja över grönsakerna och strö på hackad timjan. Sätt in i ugnen i ca: 20 minuter.
Lägg upp spenat på tallrikar och fördela de rostade grönsakerna över.
Toppa med smulad chévreost över. Garnera med timjan och fänkålsblasten.
Va roligt! Sist du skrev om rödbetor tänkte jag föreslå att du skulle prova de med chévre men va säker på att du skulle be mig stoppa min fot-stinkande ost nånstans där solen inte går upp på morgonen!
Åh du fröken, kul att du njuter av din detox, jag å andra sidan blir bara hungrig av den!
Idag njuter jag inte alls av min detox. Min mens har satt igång (förmodligen för att jag tappat vikt) och det gör JÄVLIGT ont.
Men det är ju bara en vecka kvar på detoxen så... Håll ut!! :)
OOO det lät ju riktigt gott! Själv är jag endast inne på tredje dagen av min Detox men det går fortfarande väldigt lätt!
Man kan äta snuskigt gott och fortfarande gå på detox!!!
Tack för tipset..
http://pinuppans.blogg.se
Skicka en kommentar