fredag, januari 09, 2009

Detox – Måltid 11

DSCF0114
Grillad Halloumi
ÄLSKA HALLUOMI!!

Trots namnet syns inte Halloumin.
Den ligger under auberginen.
Det är lite som kurragömma.
Men den är där.


Update: Vilken perfekt triangel jag gjort av tomaterna.
Ville bara påpeka det.

4 kommentarer:

THeZZaN sa...

Grillad halloumi - 2 portioner

1 paket halloumiost
1 aubergine
Olivolja
2 dl ruccolasallad
1/2 dl färska örter
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
10 cocktailtomater

1. Skiva halloumi och aubergine. Stek i någon minut.
2. Varva ost och aubergine och stick en tandpetare igenom. Ställ in i ugnen i 15-20 minuter i 200°C.
3. Blanda ruccola och örter. Häll på olivolja och vinäger, peppra.
4. Servera halloumi och aubergine med salladen och tomater.

Anonym sa...

Det är sån här mat som gör att man måste vara packad för att palla med Donkan.

Anonym sa...

Halloumi är verkligen bland det bästa som finns!

THeZZaN sa...

Ja, jag upptäckte det så sent som i somras när jag var på grill-party. Då fick vi grillad halloumi och sen dess är jag frälst! :)