1. Skiva halloumi och aubergine. Stek i någon minut. 2. Varva ost och aubergine och stick en tandpetare igenom. Ställ in i ugnen i 15-20 minuter i 200°C. 3. Blanda ruccola och örter. Häll på olivolja och vinäger, peppra. 4. Servera halloumi och aubergine med salladen och tomater.
4 kommentarer:
Grillad halloumi - 2 portioner
1 paket halloumiost
1 aubergine
Olivolja
2 dl ruccolasallad
1/2 dl färska örter
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
10 cocktailtomater
1. Skiva halloumi och aubergine. Stek i någon minut.
2. Varva ost och aubergine och stick en tandpetare igenom. Ställ in i ugnen i 15-20 minuter i 200°C.
3. Blanda ruccola och örter. Häll på olivolja och vinäger, peppra.
4. Servera halloumi och aubergine med salladen och tomater.
Det är sån här mat som gör att man måste vara packad för att palla med Donkan.
Halloumi är verkligen bland det bästa som finns!
Ja, jag upptäckte det så sent som i somras när jag var på grill-party. Då fick vi grillad halloumi och sen dess är jag frälst! :)
Skicka en kommentar