måndag, mars 29, 2010

Så jävla effektiv!

Idag har jag varit fröken effektiv. Har hunnit med massor och ändå har jag massa dag kvar.

I morse var jag hos sjukgymnasten, sedan var jag hos gynekologen på sån där'a varannan-års-besiktning - tydligen har jag blivit så gammal att jag måste ta cellprov också. När hände det?

Sen gick jag en sväng på stan och shoppade lite. Bland annat inhandlades krom-tabletter så jag kan få någon ordning på socker-knarkeriet.

Efter shoppande åkte jag till Ica Maxi för storhandling. Och tamejfan så var alla Västerås pensionärer där och handlade påskgodis. Kaos är inte ord nog att beskriva det som skedde där inne.

Sen hem för att släppa av matvarorna. Efter att ha tryckt i mig lite lunch åkte jag och hämtade mamma för att åka upp till sjukhuset. Hängde hos mormor ett tag och sedan åkte jag ner och hälsade på Malin som rymt från sitt rum på infektion till cafeterian. Skönt att se att du är på bättringsvägen Malin! Får bli en längre fika nästa gång! ♥

Efter det åkte jag och mamma och handlade. Igen.
Fast denna gång tittade jag mest på när mamma handlade.

Sen hem och storstäda hela lägenheten. Och ringa arga samtal. Bland annat ett till Tele2 för att gnälla om min mobil. Givetvis kunde de inget annat än beklaga att servicen tog tid. Suck.

Sen har jag pratat med vicevärdarna om min vattenskada och frågat varför inget händer. Tydligen förhandlas det mellan försäkringsbolagen. Om vem som faktiskt ska betala. Under tiden ruttnar min vägg.

Allt detta har jag hunnit med. Och klockan är bara halv åtta.
Klapp på axeln till mig.

3 kommentarer:

Filen sa...

Oj, fullt ös!
Nu är jag hemma igen, fasen va mycket att läsa ifatt...
Jag ringer dig senare ikväll o hoppas på att du inte jobbar just då :)

Anonym sa...

<3
//Tofflan

THeZZaN sa...

♥ ♥ ♥ :)